xml version="1.0" encoding="utf-8" Webcam Guide - vi guider dig med gode råd til hvordan du kommer igang med webcam piger

Webcam Guiden

Her vil vi beskæftige os med konceptet webcam chat og hvordan man bør opføre sig under en chat med webcam pigerne
Det kan virkelig betale sig at være sød og rar Man får klart den bedste service og den bedste oplevelse ved at være respektfuld. Ingen gider tales grimt til eller føle sig chikaneret og slet ikke når man skal være fræk eller levere noget frækt!
Det er enormt vigtigt med en hyggelig og venskablig omgangstone
Udover det er det vigtigt at man overholder både de skrevene og de uskrevene regler der er i i forbindelse med webcam chat, for at sikre en god oplevelse for alle parter Reglerne er ikke ens på alle sites! så læs veligst regelsættet på det enkelte site du besøger, inden du går igang.
Der er som oftest en grund til at reglerne er der og oftest er de lavet for at sikre alle parter en fornuftig oplevelse og et trygt miljø
Så hvis du forventer en god service og en dejlig oplvelse, må; du selv være med til at skabe den gode stemning.
Hvad er webcam chat ?
Webcam Chat - er ikke noget nyt koncept, men gennem årene er der kommet flere forskllige måder for hvordan din webcam chat leveres og der er kommet langt bedre muligheder for nem og sikker betaling ved brug af kreditkort, fremfor konto overførsel.
Webcam chat er en mulighed for at finde dejlige piger online, til en fræk snak, ikke alle webcam sessioner er nødvendigvis seksuelle men som oftest er det hvad der forventes. En webcam chat er en spændene måde at købe live custom made shows lige efter din smag, at vælge hvilken model man ønsker hvornår og sammen aftale hvilken fræk oplevelse man kunne tænke sig at se/ levere.
De nyeste og bedste webcam chat sider bruger Flash til at udbyde deres chat services, hvor man før i tiden var afhængig af eksterne udbydere af instant message chat services, som eksempelvis Msn messenger eller skype Men dette er hverken sikkert for bruger eller model og det er faktisk heller ikke tilladt at benytte disse tjenester til at sælge ydelser over, med mindre man har en speciel licens til dette. Dette er også en af årsagerne til at vi her på Webcam guiden ikke anbefaler sider, der har disse services som udgangspunkt.
Regler
Hver af de websites du finder her på Webcam guiden, har på eget website - hvert deres regelsæt.
Disse regler, betingelser og retningslinjer for brug bør altid gennemgåes inden man går igang som både bruger og model. For at alle skal føle brugen af de forskellige websites som en behagelig oplevelse, kræves det at alle kender, forstår og ikke overtræder de skrevne regler for brug. Mange af siderne har en politik om sletning/deaktivering af din profil med øjebliklig virkning, i tilfælde af overtrædelse af stedets regelsæt.
Det er en grov overtrædelse mange steder eksempeltvis at lede modellerne over på konkurrende sider, tilbyde dem show over skype og lign.
Igen der er mange forskellige regler man skal overholde - Når man opretter en konto på en website, accepterer man som oftest nogle betingelser for brug af websitet. Mange vil mene at det fuldkommen ligegyldigt at læse disse, men det vil aldrig være ligegyldgt, du skal forstå og acceptere dem for at kunne benytte siden og når du har accepteret et sted regler kan du straffes hvis du bryder dem.
" Be Nice - Get More" - God opførsel gir pote!
Der er ikke noget værre som webcam model, når en bruger kommer ind og opfører sig rigtig grimt og med nedladene tone, ber en om at vise patter etc.
Be Nice - Get More - ideen, bygger på tanken om at udvise respekt tale pænt og generelt bare opføre sig anstændigt - og på den måde får en meget bedere behandling.
Tips/ Drikkepenge eller gavekøb.
På nogle af de omtalte Websites er der forskellige muligheder for at tippe / give drikkepenge til modellerne. Det er forskelligt hvordan de forskellige sites gør dette, nogle har TIP knapper, hvor man tipper penge, andre har købe en gave funktion , hvor man så kan købe, legetøj tøj og lign til modellerne.

Der vil med tiden, komme meget mere detaljeret information om de eksisterende punkter, samt selvfølgelig nye punkter der skal hjælp og guide dig til den bedste Danske webcam chat oplevelse online.